Két borzalmas "beauty" trend 2017-ben | 2017



────

Mostanában jelent meg az instagramon számomra két nagyon "borzalmas" beauty trend, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet. Igaz szuper dolog újítani de ez azért már túlzás számomra. 
Na de lássuk is azokat a hajmeresztő trendeket. 



1. Fonott vagy hullámos szemöldök?

Két fajta típusú szemöldök trend is hódít az instagramon, amiből inkább nem kérünk. Hiszen nem csak, hogy bizarr, de egy  hosszas fárasztó munka gyümölcse is. 
A hullámos szemöldök szépségtrendet egy lány találta ki, aki aztán fel is töltötte az instagramra így elég hamar felkeltette mindenki érdeklődését. 
Ha szeretnéd, hogy a szemöldököd semmiféle érzelem kifejezésre ne legyen alkalmas akkor ez egy tökéletes választás számodra a hullámosra rajzolt szemöldök. A lány követői között vannak olyanok, akik egy egész hullámot rajzolnak a szemöldökük helyére, de akad olyan is aki a természetes szemöldöke végét formázza meg hullámosra. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a trendet rengeteg inspirációt találsz instagramon. 




A másik hajmeresztő trend a befonott szemöldök. Igen, jól olvasod! Vannak olyanok akik "befonják" a szemöldöküket. Ez a trend szerintem még a hullámos szemöldöknél is bizarrabb, hiszen nagyon nehéz megcsinálni, mivel nagyon rövidek a szőrszálak. 
A furcsa szemöldök trendet egy 17 éves sminkes fiú találta ki, aki aztán a végeredményt ki is posztolta instagramjára, amire az egész világ felfigyelt. 
 De, hogy mi is az igazság a befonott szemöldökről? Annyi, hogy nem is befont. A fiú nem tudta befonni a szemöldökét, mert hát, hogy is lehetne, ezért photoshop segítségével érte el ezt a hatást. Ezért is látszik befontnak a szemöldöke, viszont ezzel ő azt szerette volna elérni, hogy ő legyen az aki kitalálja ezt. Végül is sikerült neki, mert hatalmas nagy trend lett az instagramon ez a szépségtrend. 
Azóta természetesen kialakul az ötlet, hogy mégis, hogy lehetne befont szemöldököt varázsolni, ezt nem mással mind a sminkel oldották meg. Egyszerűen csak megrajzolták a fonatott és olyan mintha igaziból is be lenne. 





2. Szempillás orr? 

Egy újabb örült trend terjed az interneten, ami nem más mind az orrüreg körüli szempillák. El sem tudom képzelni, hogy valaki így meginduljon az úton, viszont úgy néz ki elég nagy népszerűségnek örvend ez a bizarr szépségtrend. Kitalálója egy lány volt, aki felrobbantotta az internetet ezzel az ötletével. 
Műszempillát ragaszt az orrlyuk köré és már kész is van az új őrület, vannak akik már hajat is raknak az orr üregükbe, hogy még tovább fejlesszék ezt a bolondságot. 





Te kipróbálnád ezeket a trendeket? 
Mi a véleményed róluk? 
Írd meg hozzászólásban. 



Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzésem is, remélem tetszett.
Máskor is várlak vissza.



                                                             Kép forrása: Tumblr, Google képtár
                               


Zsuzsiii

You Might Also Like

0 Comments