Szilveszteri outfit inspiráció | 2017

A teljes cikk már megjelent a Szemfüles Tinimagazin decemberi lapszámában, keresd az újságárusoknál! 

──── 

Ahogy kezdünk kinőni a gyerekkorból, feléled bennünk a vágy, hogy bizonyos alkalmaknak "megadjuk a módját", mert néha jó kiöltözni. A farmert félretéve valami stílusosabb holmit választanánk, de kicsit aggódunk, nehogy túlöltözzünk, mert az is kényelmetlen, viszont azt sem szeretnénk, ha mi lennénk a buli egyetlen alulöltözött résztvevője. Mi a megoldás? Természetesen az arany középút. Meg kell találnunk azt a ruhát, ami elegáns, mégis kényelmes, és nem is túl csicsás ahhoz, hogy kilógjunk a sorból. Ha az elhatározás már megvan, hirtelen rájössz, hogy nem tudod mit vegyél fel, bár ott sorakoznak a került holmik a vállfákon kihasználhatatlanul? Ha egy kissé átgondolod, meglátod, megtalálod a számodra megfelelő ruhadarabot. 
A szilveszter az év legvidámabb éjszakája. Jön a tánc, a szórakozás, éjfélkor sokan kimegyünk megnézni a tűzijátékot, ezért nagyon fontos, hogy úgy öltözzünk, hogy bírjuk a strapát. Egy kényelmetlen, túl magas sarkú cipő, amelyikben görcsöt kap a talpunk, és ami esetleg még szorít is, elronthatja az egész éjszakát. Ezért a legfontosabb a jó cipő kiválasztása. Apró trükk, de hasznos: ha teltebb sarkú cipőt választasz, később fárad el a lábad. Tény, hogy tűsarok sokkal szebb, de sokkal fárasztóbb is a viselése! Szintén nagyon fontos a sarok magassága is. 

Mire kell figyelnünk a szilveszteri készülődés során?

Ha jól akarunk kinézni, és jól is szeretnénk érezni magunkat, ne bonyolítsuk túl az öltözködést, készülődést. Nem kell más, mint egy látványos ékszer, egy szép frizura és smink, meg persze egy lélegzetelállító ruha, és a cipő, de arról már beszéltünk. És a legfontosabb mottó amit mindig elírok nektek, hogy ne felejtsétek el sose mi a fontos! "Nem kell drága és márkás holmikat venni, mert egy egyszerű sima ruhadarabból is ki lehet hozni a legjobbat. Ami a legfontosabb, hogy te érezd jól magad benne, és hogy szépnek lásd magad!" 


Az örök fekete 

Ez az a szín, ami sose megy ki a divatból, és mindenki ruhatárában megtalálható. Ráadásul kamaszkorban nagyon szívesen veszünk magunkra feketét. Barbara is egy egyszerű fekete ruhát mutat be, ami tökéletes lehet bulira vagy bármilyen hasonló eseményre. Egyszerű vonalú, ezért a legtöbb alakhoz jól illik, nem túl hivalkodó, mégis biztos, hogy megakad rajta a tekintet. A ruhához egy szép fekete-fehér zománcozott nyakláncot választott, ami kiemeli a ruha szép dekoltázsát. Mindehhez egy egyszerű, mégis divatos smink jár, ami a szürkésfekete és arany ötvözete. A rúzs élénkvörös, mivel tudjuk, hogy a fekete-vörös mindig kiváló társítás. A ruhához nem túl magas magas sarkú cipőt, vagy lapos sarkú hosszú szárú csizmát ajánlanék, természetesen szintén feketében.




Romantikus, vadító vörös 

Nem maradhat el a felejthetetlen elegáns karácsonyi szín sem, a vörös. A gyönyörű ruha nem csak vidám, de nagyon elegáns is egy partyhoz. Ehhez a merész ruhához semmikép se tegyünk fel erős sminket, mert riasztó lesz a kinézetünk. Válasszunk egy egyszerű sminket, ami ez esetben inkább csak kiemeli a szemet, mint megszínezi, hiszen nincs szükség sokkal élénkebb színre, mivel a ruha elég élénk önmagában is. Amúgy ez a ruha bár kétség nélkül kiemeli az alakunkat, mint Nikin is látszik, mégis nagyszerű választás kissé teltebb alakúak számára is, mivel a mell alatti pánt optikailag hosszabbítja a testet. A ruhához kifejezetten közepes vagy alacsony sarkú cipő dukál.




Fekete-fehér, mindig nyerő

Lányok, valljuk be, hogy semmi bajunk a farmer vagy bőrszerkóban feszítő fiúkkal, sőt... De amikor egy fess, öltönyös fiatalembert látunk, megakad rajtuk a szemünk. Szerencsére a legtöbb fiú szeret ingbe és öltönyben járni, hiszen ők legalább olyan hiúak a kinézetükre, mint mi, lányok. Igaz, hogy a nyakig kötött nyakkendőtől menekülnek, no de ki is várja ezt el tőlük? Amint a képen láthatjátok, a lazán kötött nyakkendő is éppen elég férfias, sőt, a lazaság némi önbizalmat is sugall Dávidról, ami minden lánynak bejön! Természetesen nem lehet egész éjjel zakóban feszíteni. Ezért egy fehér ing és egy nyerő nyakkendő is megteszi. Fiúk, mivel szilveszter van. nyugodtan felvehettek egy vicces, látványos és színes nyakkendőt is, ilyenkor nem csak, hogy elnézzük, de kifejezetten ötletes is.  Még lazább az öltözék, ha egy kényelmes natúr gyapjú pulcsit vesztek magatokra. A cipő kérdés a fiúknál nem téma, a lényeg, hogy ne sportcipő legyen, meg ne is hegymászó bakancs.




Csipkés a divat 

Ha egy laza, de látványos ruhára vágysz, ami annyira nem elegáns, de imádod a csipkét, akkor ez a számodra tökéletes ruha. Kényelmes, jól néz ki, mi kell több? Az egyszerűsége miatt nagyon sokak kedvence lehet, amit egy hozzá illő kis boleróval, vagy elegáns zakóval vehetünk fel. A ruhához egy térdig érő lapos csizma is jól mutat, de akár topánkával vagy sarkos cipővel is.




Kötött mánia 

Azoknak a lányoknak ajánlott akik szilveszterkor ledobnák a farmert, de nem akarnak a stílusuktól túl eltérően öltözködni. Kifejezetten jó választás, mivel egyszerre kényelmes és mutatós, de nem túl elegáns- ha már ezt kerülni szeretnénk. Egy bokacsizmával nagyon jól mutat. Ebben az öltözékben biztos nem lesz gondunk a kényelmetlen öltözékre! Kontyolt hajjal lázadó, kamaszos öltözék, kibontott fürtökkel elegánsabb. Az öltözékhez különösebb ékszer már nem illik, de egy jó karkötő vagy egy mutatós óra feldobja a szettet.




Mit vigyünk a buliba? 

Igazság szerint úgy gondolom, hogy nem mindig a fizetős, vendéglátós bulik a nyerők. Megvan annak a varázsa, ha a barátokkal összebeszélve mindenki " hoz, amit tud". Általában elsősorban szendvicsek sorakoznak az ilyenkor felállított asztalokon, így én most inkább a süteményeket ajánlom nektek, amik egészen biztosan, hogy mindenki kedvenceivé fognak válni.




"A világon sok olyan dolog van, ami felett nincsen hatalmunk: földrengések, árvizek, valóságshow-k. De a döntés sokszor a mi kezünkben van, legyen szó megbocsátásról, önzetlenségről vagy újrakezdésről. Mert csak egy valami tudja kiűzni a magányt az életünkből, a szeret, a szeretet minden formája. Reményt ad, hogy bízzunk az újévben. Számomra erről szól a szilveszter éjjel, a reményről és persze a bulizásról. " - Szilveszter éjjel c. film 

Én ezzel az idézettel kívánok nektek sikerekben gazdag Boldog Új évet! 



Fotókat készítette: B. István
Modellek: K. Barbara, K. Dávid, S. Niki 
A helyszínt a Székelyudvarhely Oriente Pizzéria és étterem biztosította!

Ezúton is köszönöm a közreműködést.

Illetve amint már említettem a Szemfüles Tinimagazinban is megtalálható a teljes cikk! 


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzésem is,remélem tetszett.
Máskor is várlak vissza.
Illetve minden kommentet szívesen várok.
            

Zsuzsiii

You Might Also Like

2 Comments